Detingut a València un jove de 22 anys per agredir la seua parella i simular que havia perdut el coneixement

  • Agents de la cinquena Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut un jove de 22 anys per un presumpte delicte de violència de gènere contra la seua parella, una jove de 20 anys, a la qual presumptament va agredir, i posteriorment, va intentar simular que havia perdut el coneixement durant la baralla.
Moto de la Policia Local de València
Moto de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL - Archivo

Els fets van ocórrer dissabte passat al voltant de les 03.20 hores quan una patrulla va ser requerida per la Sala del 092 per a acudir al barri de Campanar on, pel que sembla, s'estava produint una agressió entre un home i una dona, ha informat la Policia Local en un comunicat.

A l'arribada de la patrulla, la parella no es trobava en el lloc però un testimoni va informar que un home havia agredit a una dona propinant-li diverses punyades i patades en l'estómac.

Poc després, la parella va ser localitzada per la zona, amb l'home en el sòl simulant haver perdut el coneixement mentre la jove de 20 anys plorava en una parada d'autobús dient que a la seua parella "no li passava res i que estava simulant un atac".

També va afegir que s'havien agredit mútuament, una cosa que, segons va explicar la jove, era una situació "habitual" entre ells, que "augmentava quan bevien en la relació de dos anys amb convivència que mantenien". Una versió que va confirmar la seua parella que va ser detingut mentre ella va ser traslladada a un centre sanitari on se li va estendre un part de lesions.

Comunitat Valenciana

Mostrar comentarios

Códigos Descuento