Comunitat Valenciana

El Consell condemna la baralla de seguidors de l'Hércules i el Castelló i creu que Delegació de Govern haurà "pres nota"

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha expressat la "condemna" de l'Executiu autonòmic a la baralla multitudinària entre aficionats de l'Hércules i el Castelló d'aquest diumenge i ha recalcat que aquests altercats "no tenen l'esport", sinó amb gent que pretén "donar regna solta als seus instints més baixos".

Així mateix, ha dit que no li competeix al Consell valorar per què el partit no va ser declarat d'alt risc i que està "segura" que la "institució competent", la Delegació de Govern, haurà "pres nota".

Oltra ha realitzat aquestes declaracions a preguntes dels mitjans sobre la batussa multitudinària entre aficionats de l'Hércules i el Castelló abans del partit en el Rico Pérez, on la Policia Local va arribar a realitzar fins a 15 tirs dissuasoris a l'aire per a tractar de separar els més de 60 implicats.

Preguntada per si creu que alguna cosa "va fallar al no estar declarat el partit d'alt risc", la vicepresidenta ha asseverat que això, "en tot cas, ho haurà de valorar la institució competent en açò, que és la Delegació de Govern". "Estic segura que han pres bona nota i és que a vegades partits que no són els típics que alcen moltes expectatives també tenen un risc", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento