Comunitat Valenciana

Detingut a Elx un conductor que va colpejar un agent després de donar positiu en alcoholèmia

  • Agents de la Policia Local d'Elx ha detingut un home que va colpejar un agent després de donar positiu en la prova d'alcoholèmia, així com intentar agafar el seu vehicle i marxar-se "amb evident agressivitat" abans de la segona prova de contrast.

El succés va ocórrer el 5 de novembre, sobre les 18.15 hores, quan una unitat d'Atestats de Policia Local es va dirigir als voltants de Carretera de l'Altet per a assistir un accident de trànsit.

Durant el procés de presa de declaracions i recopilació de dades i testimoniatges, van preguntar a un conductor, relacionat amb una de les parts implicades, que indicava com havia observat la dinàmica de l'accident mentre circulava darrere d'un dels vehicles.

No obstant açò, "la forta olor a alcohol que aquest individu desprenia, la seua insistència en la conducció del seu turisme particular i diversa simptomatologia característica de la influència d'alcohol, va portar a sotmetre-ho a una primera prova d'alcoholèmia". Aquest va sobrepassar la taxa màxima permesa, i es va acostar al límit en el qual s'ha de considerar un delicte contra la Seguretat del Trànsit".

Després de ser advertit de la necessitat d'una segona prova de contrast, l'implicat va mostrar "una actitud poc col·laboradora, sinó que directament va abandonar el furgó, es va pujar en el seu cotxe i va intentar marxar-se del lloc".

Un dels agents va haver d'introduir-se en el vehicle per a evitar la seua marxa, al que el finalment detingut va reaccionar "violentament i va colpejar en la cara l'agent". Així, recolzat per la resta dels agents presents, el detingut va poder ser reduït "malgrat la seua activa resistència i corpulència".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento