Comunitat Valenciana

Puig advoca per reforma fiscal "en profunditat" i desaprova al PP que triplicara l'impost d'hipoteques a la Comunitat

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat que el que cal fer és "una reforma fiscal en profunditat", però ha subratllat que el que no es pot fer és "política fiscal a colp de titular". En aquest sentit, ha recriminat al PP que triplicara l'impost d'hipoteques a la Comunitat Valenciana i ara defenga eliminar-ho.

En atenció als mitjans de comunicació, el president ha subratllat que "no es pot fer política fiscal a colp de titular o del moment polític i social" i, per açò, ha considerat "sorprenent" que "el PP que va triplicar" l'impost sobre hipoteques a la Comunitat Valenciana "ara diga que el millor és llevar-ho".

"Nosaltres el que hem de fer és una reforma fiscal en profunditat i veure de quina manera es fa possible la possibilitat de recaptació per a redistribuir. El que no es pot és demanar més servicis públics i al mateix temps no tindre els recursos suficients per a administrar-los", ha puntualitzat.

A més, ha considerat "positiva" la posició del Govern en haver aprovat un decret perquè siguen finalment les entitats bancàries les que paguen finalment l'impost. Al seu juí, és "obvi" que les entitats "tenen les seues condicions de mercat i funcionaran d'acord als seus interessos", però "l'important és que hi haja competència i drets dels consumidors establits i garantits", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento