Comunitat Valenciana

Fulgencio confirma que la Policia investiga les amenaces a l'Olympia i garanteix la seguretat del xou de Dani Mateo

  • El delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, ha informat aquest divendres que el Cos Nacional de Policia ha obert una investigació per a determinar si les amenaces que han obligat el teatre Olympia a cancel·lar la funció de l'humorista Dani Mateo són constitutives de delicte per a portar als seus autors als tribunals i ha garantit la seguretat de l'espectacle en l'espai en què finalment se celebre.
El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio
El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio
Europa Press - Archivo
El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio

Fulgencio, després d'assistir a un acte d'entrega de condecoracions de la Policia Local de la Comunitat Valenciana al Puig, ha mostrat "la seua absoluta repulsa" a aquest tipus d'actituds i ha advertit que des de Delegació de Govern "no es consentirà que els carrers es convertisquen en el 'xiringuito' de ningú".

Sobre aquest tema, ha mostrat "la solidaritat del Govern" amb el teatre i el món de la cultura i "un respecte absolut i total a les idees i a les formes de manifestar-les dins dels límits legals que l'Estat de Dret ens imposa a tots". Per tant, ha recalcat, el món artístic "té tot el dret a poder expressar-se i treballar dins d'aquests cànons".

Així mateix, ha agraït l'Ajuntament de València i la Generalitat valenciana el seu oferiment per a albergar l'espectacle cancel·lat. Sobre aquest tema, ha subratllat que el Teatre, l'Ajuntament i la Generalitat "saben que es faça on es faça tindrà la protecció perquè aquesta funció es realitze" mentre se segueix amb la "investigació oberta per a veure si hi ha il·lícit penal per a portar als seus autors davant els tribunals".

Fulgencio ha realitzat una crida "als qui tractar d'alterar la convivència" i ha recalcat que aquesta Delegació "va a seguir sent molt ferma en què la vida ciutadana es desenvolupe amb normalitat i no es consentirà que els carrers es convertisquen en el 'xiringuito' de ningú".

"Saben tots que pot defendre les seues idees per les vies de les quals tots ens hem dotat i eixes són les regles del joc. Qui les incomplisca tindrà al davant l'Estat de dret", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento