Comunitat Valenciana

El PSPV buscarà les mesures necessàries per a garantir una vivenda als propietaris de Blocs Portuaris

  • La portaveu del PSPV en l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha mostrat aquest dijous el "compromís social" de la seua formació amb els propietaris de l'edifici conegut com a Bloc Portuaris, situat en el barri del Cabanyal, i, en aquest sentit, ha assegurat que es buscaran "les mesures necessàries" per a garantir a les famílies "una vivenda adequada i digna".
Blocs Portuaris
Blocs Portuaris
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
Blocs Portuaris

Així ho ha indicat Gómez als mitjans de comunicació, després que aquest dimecres el regidor d'Urbanisme en l'Ajuntament de València, el socialista Vicent Sarrià, advocara per demolir i reedificar aquesta edificació a causa dels danys estructurals que presenta, mentre que des de València en Comú defenen la rehabilitació.

Gómez ha posat l'accent que tots els treballs que està duent a terme el PSPV busquen "donar una solució digna a les persones que estan en els Blocs Portuaris". "Incidir que nosaltres volem garantir la seguretat dels propietaris que actualment viuen en els Blocs", ha assenyalat.

Així, l'edil ha assenyalat que des del PSPV van a "optar sempre per l'opció que siga més sostenible, que done major resposta social i que proporcione una seguretat als propietaris".

Insistida per les crítiques sorgides per alguna associació de propietaris, l'edil ha assenyalat que dins de la comunitat de propietaris "hi ha diferents visions i opinions". "La posició política més irresponsable és no fer res i deixar les coses com estan", ha manifestat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento