Comunitat Valenciana

El PPCV sobre si Cospedal ha de deixar l'escó: "Com a dona de partit que és, sabrà fer el millor per al PP"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha valorat la decisió de l'exministra i ex-secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, de renunciar al seu càrrec en la direcció nacional del partit després de les converses amb l'ex-comissari José Manuel Villarejo i ha assenyalat que la decisió de deixar l'escó en el Congrés "depèn d'ella", però "com a dona de partit que és sabrà fer el millor per al PP", ha manifestat.
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
Isabel Bonig en imatge d'arxiu
PPCV - Archivo
Isabel Bonig en imatge d'arxiu

Bonig s'ha pronunciat en aquests termes en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics en ser preguntada per la renúncia de Cospedal en la direcció nacional del PP i la seua decisió de mantindre l'escó.

Sobre aquest tema, la líder dels 'populars' valencians s'ha remès a les paraules "que ha dit la direcció nacional", que "recolza" com a presidenta del PPCV. No obstant açò, ha manifestat que "valora" la renúncia de l'exministra al seu càrrec en el PP perquè "ha sigut important".

Respecte a la seua renúncia a l'escó ha indicat que és "una decisió que haurà de prendre Cospedal, que és una dona de partit". "Em consta que adoptarà la millor decisió per al partit i des de la Comunitat Valenciana recolzarem qualsevol decisió que prenga la direcció nacional", ha subratllat.

Insistida per si deuria deixar l'escó, Bonig ha insistit: "Eixa és una decisió que depèn d'ella i com a dona de partit que és sabrà fer el millor per al PP".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento