Comunitat Valenciana

Puig considera "especialment satisfactori" l'augment de l'afiliació a la Seguretat Social a l'octubre

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha considerat "especialment satisfactori" l'augment de l'afiliació a la Seguretat Social a l'octubre, i ha manifestat que encara que no es pot parlar en "termes autosatisfactoris", és "una bona notícia".
Intervenció de Puig en la Nit de l'Economia
Intervenció de Puig en la Nit de l'Economia
GVA
Intervenció de Puig en la Nit de l'Economia

Puig s'ha referit així a la dada coneguda aquest dilluns al matí: la Seguretat Social ha guanyat 40.099 afiliats a la Comunitat Valenciana a l'octubre respecte al mes anterior, la qual cosa suposa una pujada del 2,18%, la segona major per comunitats després de La Rioja (3,39%), davant d'una mitjana nacional que va créixer un 0,69%, segons ha informat aquest dilluns el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

El president, que ha realitzat aquestes declaracions en atenció als mitjans en la World Travel Market de Londres, ha destacat en aquest cas les dades del sector del turisme, sobre el qual Puig ha destacat que "contínua desestacionalizant-se".

Així, ha destacat que és "fonamental" que aquest sector es desestacionalitze, amb el que s'aconsegueix "major estabilitat en l'ocupació, major qualitat i major formació dels empleats".

Açò, segons el cap de l'executiu valencià, "ajuda decisivament al fet que el producte turístic valencià siga cada vegada millor".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento