Comunitat Valenciana

Marzà es reunirà amb Guirao amb la reclamació d'inversió "al mateix nivell" que altres CCAA sobre la taula

  • El conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Vicent Marzà, es reunirà aquest dimarts, 6 de novembre, a les 12.00 hores, amb el ministre de Cultura i Esport, José Guirao, a Madrid per a tractar diversos aspectes de l'àmbit cultural.
Vicent Marzà en una imatge d'arxiu
Vicent Marzà en una imatge d'arxiu
I. CABALLER/CORTS C
Vicent Marzà en una imatge d'arxiu

Aquesta trobada estava prevista inicialment per al passat 25 d'octubre però es va retardar a causa de la defunció de l'exministra de Cultura Carmen Alborch. Guirao -col·laborador i amic d'Alborch- va ser aleshores el que es va desplaçar València per a expressar les seues condolences a la família i donar l'últim adéu a la política i escriptora.

Per la seua banda, Vicent Marzà ja va avançar que entre les reivindicacions que li traslladarà en aquesta reunió formal al ministre figuren l'entrada de l'administració central al Patronat del Palau de les Arts Reina Sofia de València i l'augment les dotacions econòmiques "al mateix nivell que la resta" de comunitats autònomes.

Respecte a les reivindicacions, va asseverar que seran les mateixes que s'han realitzat a altres governs: "Que els valencians, en matèria cultural, siguem tractats de forma justa", va resumir.

Així mateix, el conseller mostrarà a Guirao la disposició de l'executiu autonòmic a "compartir les bones pràctiques culturals" que ha desenvolupat i que han permès "millorar les xifres de consum de cultura, d'inversió", amb la voluntat de "col·laborar".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento