Comunitat Valenciana

Navarro (CEV) assegura que convocaria eleccions si fóra Pedro Sánchez i que els empresaris volen "estabilitat"

  • El president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha assegurat aquest dilluns que si ell fóra el president del Govern, convocaria eleccions i que els empresaris el que volen és "estabilitat" per a generar confiança i inversions i ocupació. "Jo si fóra president del Govern convocaria eleccions, de fet les haguera convocat abans", ha insistit.
SALVADOR NAVARRO, PRESIDENT DE LA CEV
SALVADOR NAVARRO, PRESIDENT DE LA CEV
EUROPA PRESS
SALVADOR NAVARRO, PRESIDENT DE LA CEV

Navarro ha realitzat aquestes declaracions durant un esmorzar organitzat pel Casino Antic de Castelló en ser preguntat si és partidari que Pedro Sánchez esgote la legislatura o que convoque eleccions.

El dirigent empresarial ha subratllat que el que la "lògica empresarial" diria és que "si amb els quals teòricament t'anaven a aprovar els pressupostos no te'ls va a aprovar, recolza't en altres grups polítics, però açò no va a succeir".

"El lògic és que, per l'estabilitat del país, determinats grups constitucionalistes estigueren recolzant els pressupostos, però els interessos polítics entren en joc", ha dit, i ha recalcat que els empresaris el que volen és "estabilitat", ja que "si hi ha estabilitat es genera confiança, si es genera confiança hi ha inversions, i si hi ha inversions es genera ocupació i es guanya diners".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento