Comunitat Valenciana

Arriba 'El mayor regalo', una pel·lícula valenciana sobre la reconciliació

  • Es tracta d'un projecte finançat per micromecenatge i amb distribució 'a demanda'.
  • Compta amb els testimonis de persones com Irene Villa, Shane O'Doherty i Ramón Isaza, entre altres.
  • És el cinqué llarg de Juan Manuel Cotelo com a director i el quart de la productora Infinito + 1.
Irene Villa
Irene Villa
INFINITO +1
Irene Villa

La producció valenciana 'El mayor regalo', cinqué llargmetratge de Juan Manuel Cotelo com a director, arriba als cinemes divendres que ve per a explicar una història de reconciliació amb testimonis com els d'Irene Villa.

La productora valenciana Infinito + 1 és la impulsora d'aquest projecte "molt especial", ja que s'ha finançat per micromecenatge i amb distribució 'a demanda', expliquen els responsables de la cinta a través d'un comunicat.

La pel·lícula compta amb al col·laboració d'Irene Villa, víctima d'ETA; Shane O'Doherty, únic terrorista de l'IRA que ha demanat perdó; Ramón Isaza, paramilitar colombià responsable de més de 10.000 assassinats; Tim Guénard, campió Nacional de Boxa a França i assassins i víctimes del genocidi a Rwanda.

Aquest film mostra, amb històries reals de reconciliació, que el perdó posa fi a qualsevol guerra, ja siga a Espanya, Irlanda, França, Mèxic, Colòmbia o Rwanda. "Gràcies al perdó no tinc el cor amputat, només les cames", comparteix Irene Villa.

Mentre que O'Doherty confessa: "Durant molts anys vaig pensar que la violència era l'única via per a solucionar el problema del meu país, però no va servir per a res, va ser horrible. Vaig fer un dany irreparable a tantes persones a les quals demane perdó".

'El mayor regalo' és el cinqué llarg de Juan Manuel Cotelo com a director i el quart d'Infinito + 1, productora valenciana responsable també de 'La última cima' (2010), 'Tierra de María' (2013) i 'Footprints' (2016), que van ser els documentals "més vistos en sales de cinema espanyoles, en els seus respectius anys d'estrena, a més d'estrenar-se en 33 països i de ser adquirits per Netflix", destaquen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento