Comunitat Valenciana

Dos detinguts per barallar-se en el carrer per l'incendi d'una casa abandonada amb béns familiars

  • La Policia Nacional i la Policia Local de València han detingut dos homes de 46 i 47 anys per presumptament amenaçar-se en el carrer amb ganivets, tisores, un pal de fusta i una barra metàl·lica, arran d'una disputa per l'incendi d'una casa abandonada amb béns familiars d'un d'ells, informa Prefectura en un comunicat.
Policia, agent
Policia, agent
POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA
Policia, agent

La baralla es va produir al migdia d'aquest passat dimarts en l'avinguda Constitució del districte de Trànsits de València. Els policies que realitzaven un control preventiu per la zona van ser alertats per diversos ciutadans.

Una vegada allí, els agents es van trobar amb un home que afirmava que un altre li havia cridat que baixara de la seua casa, al mateix temps que li amenaçava de mort amb un ganivet perquè li acusava d'incendiar una casa abandonada en la qual tenia utensilis de la seua família.

En el transcurs de la disputa, el primer va baixar amb un gos de raça potencialment perillosa i un pal en la mà. Seguidament, tots dos van intentar arribar a un acord perquè l'acusat de l'incendi li pagara a l'altre l'import dels béns, però el presumpte autor li va amussar amb el gos i aquest li va colpejar amb una barra metàl·lica.

Mentre els policies indagaven les causes, un dels sospitosos va fer gest de marxar-se, però va ser interceptat i li van requisar el pal, un ganivet i unes tisores. Per la seua banda, l'amo del gos va seguir amenaçant al segon home a pesar de la presència policial.

En total, els efectius van intervenir un pal de fusta d'un metre de llarg, unes tisores de 17,5 centímetres, dos ganivets de 21,5 i 25,5 centímetres i una barra metàl·lica.

Per tot açò, els dos homes van ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte d'amenaces. Els detinguts, tots dos d'origen espanyol i amb nombrosos antecedents, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento