Comunitat Valenciana

L'IEF a Sánchez: "No podem permetre'ns mesures de curt termini amb la finalitat de garantir la governabilitat"

  • VALÈNCIA, 30 (EUROPA PRESSS)
Clausura del XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar
Clausura del XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar
TWITTER AVE
Clausura del XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar

El president de l'Institut de l'Empresa Familiar (IEF), Francisco J. Riberas, ha demanat, durant la clausura del XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar a València i davant el president del Govern, Pedro Sánchez, no adoptar mesures "a curt termini" amb l'objectiu prioritari de "garantir la governabilitat". "No podem permetre'ns que se seguisquen adoptant mesures de curt termini amb la finalitat principal de garantir la governabilitat", ha asseverat.

Riberas ha apel·lat a l'"esperit de consens" de la Constitució espanyola per a prendre decisions que permeten crear un "marc estable a llarg termini" en educació, un pla d'innovació i competitivitat i el foment de mesures que afavorisquen el creixement d'Espanya.

"La nostra economia es troba hui en pitjor estat que en 2008, per exemple a nivell d'endeutament públic o atur, per a afrontar una futura recessió. Eixe possible canvi de cicle que arribarà abans o després no pot agafar Espanya sense els deures fets. No podem permetre'ns que se seguisquen adoptant mesures de curt termini amb la finalitat principal de garantir la governabilitat", ha dit.

Així ho ha recalcat Riberas davant el president del Govern, Pedro Sánchez, durant la clausura del XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar, que aquests dies ha reunit en València més de 700 empresaris procedents de tota Espanya, on ha advertit que "estan començant a sonar tambors que anuncien una ralentització del creixement i possible canvi de cicle econòmic a nivell mundial".

Davant aquesta situació, el president de l'IEF ha reclamat mesures i reformes per a avançar "sense dilació". "Sabem que la conjuntura política del nostre país no és fàcil, no obstant açò, ara que ens acostem l'aniversari de la Constitució seria necessari apel·lar a l'esperit del consens d'aquells anys, per prendre decisions importants per al futur del nostre país", ha apuntat.

En aquesta línia, ha assenyalat que "no tenen sentit les contínues reformes educatives dels últims anys" i pel que ha reclamat un pla que permeta adequar l'oferta educativa del país, inclosa la formació professional dual, a les demandes futures de les empreses en un entorn cada dia més digital.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento