Comunitat Valenciana

Casado subratlla que el Corredor Mediterrani és una "prioritat absoluta" per al PP: "Per a nosaltres és essencial"

  • El president del PP, Pablo Casado, ha subratllat que per a la seua formació és una "prioritat absoluta" el Corredor Mediterrani. "Per a nosaltres és essencial", ha subratllat, al mateix temps que ha demanat a l'actual Govern de Pedro Sánchez que "mantinga les previsions pressupostàries".
XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar a València
XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar a València
Francisco Martínez/ Europa Press
XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar a València

Casado s'ha pronunciat en aquests termes a València, en un col·loqui en el marc del XXI Congrés Nacional d'empresa Familiar, en ser preguntat per aquesta infraestructura.

Sobre aquest tema, ha mostrat el compromís de la seua formació amb aquesta infraestructura, que és una "prioritat absoluta" i que, a més, ha destacat que està "molt avançada". Ha recordat que el Ministeri de Foment en la seua etapa anterior dirigit pel 'popular' Íñigo de la Serna va fer inversions que "superaven els 7.000 milions d'euros en execució".

"Sé que falten alguns trams com el de València a Barcelona", ha admès Casado, per a qui, a més, és "essencial" aquesta obra per al tràfic de mercaderies de manera que "es puguen connectar tots els ports del mediterrani espanyol per a així poder competir per a arribar a la UE".

No obstant açò, ha puntualitzat que "la compatibilitat amb altres corredors europeus existeixen" i, en aquest sentit, també ha posat en valor la importància del Corredor Central que "té altres components que s'estan desenvolupant com per exemple l'unió amb Portugal".

"Per a nosaltres és essencial el Corredor Mediterrani. Crec que el desenvolupament que hi ha a Espanya és molt bo, també de l'Alta Velocitat perquè estem al capdavant mundial, només per darrere de la Xina en quilòmetres, i espere que el govern actual mantinga les previsions pressupostàries", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento