Comunitat Valenciana

La Policia Local de València reforçarà el servei durant la nit de Halloween

  • Es portaran a terme controls de velocitat, alcoholèmia, estupefaents, seguretat ciutadana i documentació.
  • L'Ajuntament de València destinarà 171 agents perquè vetlen per una nit "amb la major tranquil·litat possible".
Control Policia Local València
Control Policia Local València
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA
Control Policia Local València

La Policia Local de València reforçarà el seu dispositiu per a la nit de Halloween en aquelles zones que podrien registrar més incidències a través de servicis estàtics i controls de drogues i alcohol. Així, 171 agents -una xifra similar a la de l'any passat quan el dispositiu va comptar amb 170 policies- vetlaran per que la nit discórrega "amb la major tranquil·litat possible" encara que començaran a treballar preventivament molt abans.

De fet, des de les vuit del matí d'aquest dimarts comencen a instal·lar-se 205 tanques i demà, dimecres 31, contenidors en la plaça de la Verge, plaça de la Reina així com en la Plaça del Carme que coincideixen amb el centre que es blindarà per a previndre actituds incíviques.

La regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, ha asseverat que el dispositiu de Policia Local s'ha reforçat en aquelles àrees més sensibles per a "minimitzar l'impacte que Halloween puga tindre entre els veïns i veïnes" ja que, com ha admés, "es tracta d'una festa que cada any convoca més persones i cal garantir el dret al descans de tots aquells i aquelles que no isquen eixa nit".

S'han establit controls i dispositius en plaça del Carme, plaça d'Espanya, en la zona de la Creu Coberta, plaça de l'Ajuntament, zona plaça Doctor Landete i Baró de Cortes, Passeig Marítim, plaça de Benimaclet i solar del carrer Lliri Blau, àrea Blasco Ibáñez, avinguda de Tarongers, plaça de la Verge i plaça de la Reina.

Així mateix, s'establiran dispositius estàtics de control de velocitat, alcoholèmia, estupefaents, seguretat ciutadana i documentació en les zones d'accés i eixida dels diferents punts d'interés i es realitzaran inspeccions d'establiments públics i activitats recreatives amb especial incidència en zones acústicament saturades (ZAS) i locals on prèviament es tinga coneixement de la celebració d'espectacles per al control de l'aforament o presència de menors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento