Comunitat Valenciana

Casado demana a Cs responsabilitat i no desbloquege uns PGE que "són la llavor d'una nova recessió per a Espanya"

  • El president del PP, Pablo Casado, ha apel·lat a Cs a ser "responsables" i al fet que "no desbloquegen" una tramitació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE), que ha advertit que són "la llavor d'una nova recessió per a Espanya". "Faig una apel·lació a Cs al fet que en açò siguem responsables, anem junts i no facilitem un mal pressupost que és la llavor d'una nova recessió per a Espanya", ha subratllat.

Casado s'ha pronunciat en aquests termes en un col·loqui a València, en el marc del XXI Congrés Nacional de l'Empresa Familiar que se celebra fins aquest dimarts en el Palau de Congressos de la ciutat, després d'oferir una conferència en la qual ha desgranat el seu pla per a millorar la competitivitat i que passa per una baixada d'impostos.

En el torn de preguntes dels empresaris presents en aquesta jornada, Casado ha mostrat "la seua profunda preocupació" pels comptes que ha presentat el Govern i, per açò, ha fet una apel·lació a la formació d'Albert Rivera perquè "no desbloquege una tramitació dels pressupostos".

"No podem facilitar que el Govern d'Espanya haja manat uns comptes amb una senda de dèficit no aprovada en el Parlament espanyol i que ara intente modificar la Llei d'Estabilitat Pressupostària no deixant que el Senat complisca el mandat legal", ha remarcat el líder 'popular'.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento