Comunitat Valenciana

Roig (Mercadona) diu que l'economia va igual que en 2017 però "el problema polític" fa estar "més acollonat"

  • VALÈNCIA, 29 (EUROPA PRESS)
Juan Roig en la seua intervenció en el Congrés de l'Empresa Familiar
Juan Roig en la seua intervenció en el Congrés de l'Empresa Familiar
AVE
Juan Roig en la seua intervenció en el Congrés de l'Empresa Familiar

El president de Mercadona, Juan Roig, ha assegurat aquest dilluns que l'economia està "igual" enguany que el passat però creu que la percepció s'ha deixat portar pel "problema polític-autonòmic" que fa estar "més acollonat".

Roig s'ha pronunciat en aquests termes durant la seua conferència 'Orgull de ser empresari' en el marc del XXI Congrés de l'Empresa Familiar que se celebra a València. Davant un auditori de més de 700 empresaris, el president de Mercadona ha defès que l'economia espanyola no ha empitjorat respecte a l'any anterior però ha lamentat que les perspectives s'han "deixat portar" per la situació.

"Si enguany estem igual que l'any passat, el que passa és que les perspectives, que ens hem deixat portar pel problema que tenim polític-autonòmic et fan estar més acollonat, però no és veritat, l'economia va igual que l'any passat", ha argumentat el president de Mercadona, abans d'expressar la frase: "Que no em fique pel tema polític.., no?", la qual cosa ha provocat els aplaudiments dels assistents. "Ja me n'anava, ja me n'anava", ha afegit, la qual cosa ha tornat a arrancar nous aplaudiments.

Roig ha pronunciat aquestes paraules després d'animar els empresaris a "no tindre por d'eixir" per a transmetre la tasca que realitzen per a millorar la imatge que donen a la societat. Així mateix, ha apuntat que existeix un "ecosistema a favor de l'empresariat a Catalunya" que, no obstant açò, no es dóna en altres territoris com per exemple Andalusia, on "quasi es deia senyoret del mas" a l'empresari, ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento