Comunitat Valenciana

Detingut a València un home de 80 anys per amenaçar de mort la seua exparella, de la qual porta separat 30 anys

  • Agents de la 2ª Unitat de Districte Russafa de la Policia Local de València han detingut un home de 80 anys com a presumpte autor d'un presumpte delicte de violència de gènere contra la seua exparella, de la qual porta separat 30 anys, a la qual va amenaçar de mort en diverses ocasions, segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

Els fets van ocórrer dijous passat en la zona de Quatre Carreres quan, a les 16.30 hores, la sala del 092 va requerir a una patrulla perquè un home estava colpejant insistentment la porta de la vivenda en la qual vivia la seua exdona.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets es va entrevistar amb la dona, que va manifestar trobar-se atemorida i nerviosa, atés que el seu exmarit, del que portava separada més de 30 anys, havia acudit fins a la porta de la seua vivenda per a colpejar-la constantment i fer-li gestos amb amenaces de mort. La dona també va informar que en el passat va tindre un orde d'allunyament contra el seu exmarit i va indicar que l'home havia passat també una nota amb amenaces de mort per davall de la porta. Els agents li van indicar que la conservara.

Posteriorment, es va rebre una telefonada informant que una altra patrulla tenia retingut un individu que s'assemblava a la descripció del presumpte autor dels fets, per la qual cosa es van entrevistar amb ell i se li va preguntar què feia en el lloc, al que l'home va respondre amb el mateix gest d'amenaça que li havia fet anteriorment a la seua exdona, per la qual cosa va ser detingut i traslladat a la Inspecció central de Guàrdia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento