Comunitat Valenciana

Morera demana aprendre del "somriure" de Carmen Alborch davant "la crispació instal·lada en la política espanyola"

  • El president de Les Corts, Enric Morera, ha cridat aquest dijous a aprendre del "somriure" de l'exministra valenciana Carmen Alborch, "un somriure necessari per a evitar la crispació en la qual s'ha instal·lat la política espanyola".
Imatge de l'exministra compartida per Morera en el seu compte de Twitter
Imatge de l'exministra compartida per Morera en el seu compte de Twitter
TWITTER ENRIC MORERA
Imatge de l'exministra compartida per Morera en el seu compte de Twitter

"Persones com Carmen Alborch sabien defendre les seues idees amb convicció, passió i intel·ligència, però sempre amb un somriure, la que falta en la política espanyola i valenciana", ha manifestat Morera en declaracions als mitjans.

Després de presentar els seus respectes en el tanatori a la família de la socialista, morta aquest passat dimecres a València als 70 anys, el president del parlament valencià ha expressat el seu "últim adéu a una gran amiga i mestra que ens va ensenyar molt".

"Una de les coses que ens tranquil·litza és que haja viscut en plenitud de facultats fins a l'últim moment", ha asseverat, i ha defès que "caldria revisar tota la seua obra, però sobretot el seu discurs".

Ha recordat especialment "el discurs magnífic que va fer quan se li va donar l'homenatge de l'Alta Distinció de la Generalitat" el passat 9 d'Octubre, quan va reivindicar que el feminisme fóra declarat Patrimoni de la Humanitat.

TREBALL IMPAGABLE EN FAVOR DE LA IGUALTAT

Sota aquest prisma, "sempre ens quedarem amb les seues conviccions, idees i el seu treball impagable en favor de la igualtat, perquè les dones no patisquen la gravíssima discriminació que encara tenim", ha emfatitzat Morera.

I ha subratllat en aquest punt que "sempre ens quedarem d'ella amb el seu somriure". "Un somriure necessari per a evitar la crispació en la qual s'ha instal·lat en la política espanyola", ha reivindicat, per a lloar que "persones com Carmen Alborch sabien defendre les seues idees amb convicció, passió i intel·ligència, però sempre amb un somriure, la que falta en la política espanyola i valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento