Comunitat Valenciana

Puig demana a Podem "la màxima cooperació" amb els pressupostos que donaran "bona resposta" a les seues prioritats

  • El president del Consell, Ximo Puig, ha demanat aquest dijous a Podem "la màxima cooperació" per a poder traure endavant els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'exercici 2019 que actualment es troben en plena negociació. "És fonamental arribar a un acord perquè ha de ser una ferramenta fonamental per a culminar els objectius pendents", ha subratllat Puig, qui ha garantit a la formació morada que els comptes donaran "bona resposta" a les seues prioritats.
Ximo Puig (arxiu)
Ximo Puig (arxiu)
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Ximo Puig (arxiu)

Així ho ha indicat Puig en la sessió de control d'aquest dijous, en resposta a una pregunta parlamentària formulada pel síndic de Podem, Antonio Estañ, sobre "quan es faran efectius determinats compromisos polítics que el Consell ha adquirit i encara no s'han concretat".

"Ens juguem avançar el màxim possible i també la credibilitat cap a la gent que va confiar en el canvi després d'anys de saqueig i això passa per complir amb els objectius que es van plantejar a principi legislatura", ha remarcat Estañ.

Per al també líder d'aquesta formació a la Comunitat Valenciana, encara hi ha pendents certs compromisos i se segueix "sense conéixer" el full de ruta sobre la reversió a la gestió pública de l'Hospital de Dénia, com se'n va a solucionar les exigències dels bombers forestals o els contractes que la Generalitat mantenen amb empreses vinculades a la trama Gürtell.

Ha valorat la "bona predisposició", però ha incidit en la necessitat que eixes promeses es vegen "reflectides en xifres" i tinguen una concreció i, en aquest sentit, ha tornat a insistir en el tema de la millora del parc públic de vivenda, la universalitat de l'escolarització de 0-3 anys i garantir la viabilitat del xicotet comerç "donant portada al serial amb Port Mediterrani" com a mesures a incloure en els pròxims pressupostos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento