Comunitat Valenciana

Puig comença la seua intervenció en Les Corts recordant Alborch i Sanchordi, dos dones "pioneres"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha arrancat la seua intervenció d'aquest dijous en el ple de les Corts recordant l'exministra de Cultura Carmen Alborch i l'exdiputada socialista Mercedes Sanchordi, recentment mortes i de les quals ha destacat que van ser dones "pioneres".

El cap del Consell ha pres la paraula per a respondre una pregunta parlamentària i, en primer lloc, ha mostrat el seu agraïment als diputats que s'han dirigit la Generalitat Valenciana per a mostrar "les seues condolences" per la mort de l'exministra.

Ha volgut posar en valor que va ser "una dona pionera, un exemple de tolerància, solidaritat, intel·ligència i una bona mestra per a molts de nosaltres". "Recorde una entrevista en la qual va dir: "El meu somni, crec que com el de tot el món, és ser feliç, però crec que que eixa felicitat ara mateix ha de ser compartida. Si som persones conscients i solidàries pensem que la felicitat no és una cosa individual, sinó que pot haver-hi moments de felicitat, però som més felicitats si veiem a les altres persones més felices", ha recordat per a subratllar que "així entenem molts la política".

Així mateix, ha tingut unes paraules per a recordar Mercedes Sanchordi, una diputada amb la qual va compartir "tantes aventures polítiques" i que "va ser pionera en la conciliació". "Crec que no convé oblidar les persones ni les seues idees", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento