Estañ, Lima i Gascó acorden una candidatura a les primàries de Podem
Estañ, Lima i Gascó acorden una candidatura a les primàries de Podem ARCHIVO

Els representants de Podem Antonio Estañ, Pilar Lima i Beatriz Gascó han tancat aquest dimarts un acord per a recolzar una candidatura a les primàries de la formació encapçalada pel catedràtic Rubén Martínez Dalmau com a candidat a la Presidència de la Generalitat, que concorreria per la circumscripció d'Alacant.

Aquesta candidatura agrupada és "un punt de partida per a arribar al major nombre possible de persones integrants de Podem". Fins a l'11 de novembre hi ha temps per a registrar la llista definitiva que acompanye Martínez Dalmau, per la qual cosa l'objectiu dels tres dirigents és "ampliar encara més el consens" durant les pròximes setmanes, informa la formació morada.

L'acord subscrit pel secretari general, Antonio Estañ, la senadora Pilar Lima i la diputada Beatriz Gascó arriba "gràcies a una gran generositat i respecte a la pluralitat de Podem". En escollir al catedràtic, persegueixen posar la seua trajectòria teòrica i política al servei de transformacions democràtiques per a "accelerar el canvi valencià".

La llista s'ha conformat amb la intenció de representar "tota la pluralitat de Podem" i dissenyar un equip "cohesionat i divers tècnicament per a accelerar els canvis valencians iniciats en 2015, malgrat que encara hi ha temps i espai perquè es puguen sumar altres membres de Podem".

Martínez Dalmau estarà acompanyat per un equip multidisciplinari i plural per a presentar-se davant la ciutadania com "l'opció electoral que permeta que el canvi polític millore les seues condicions de vida, encara molt marcades per la precarietat, la temporalitat i les conseqüències de les retallades en drets de l'última dècada", reivindiquen des de Podem.

Consulta aquí más noticias de València.