Comunitat Valenciana

À Punt guardonarà en La Mostra el film que millor assumisca el compromís d'avançar en la igualtat de gènere

  • À Punt Média entregarà la setmana vinent en la 33 Mostra de València-Cinema del Mediterrani un premi a la pel·lícula de la Secció Oficial que millor assumisca el compromís per a avançar en la igualtat entre dones i homes.
Cartell de la 33 Mostra de València
Cartell de la 33 Mostra de València
À PUNT
Cartell de la 33 Mostra de València

Amb aquesta distinció, la radiotelevisió pública autonòmica es compromet a adquirir els drets d'emissió del llargmetratgeguardonat, avança en un comunicat la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC).

La creació d'aquesta distinció s'emmarca en el conveni de col·laboració firmat entre la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) i La Mostra, que se celebra del 18 al 28 d'octubre en els cinemes Babel i en IVC-La Filmoteca de València.

Mitjançant aquest acord, les dos parts s'emplacen a treballarconjuntament en la pròxima edició del certamen, per la qual cosa À Punt serà el mitjà oficial de la 33 Mostra de València.

ESTRENES EN PRIMÍCIA

La seua participació també implicarà l'estrena en el festival d'alguna pel·lícula per a televisió coproduïda per À Punt o la projecció en primícia de l'avanç d'algun film coproduït.

Paral·lelament, els responsables de l'ens es comprometen a participar en els debats i les taules redones programades en el marc de la Mostra.

El conveni s'emmarca en l'estratègia d'À Punt de col·laboraramb els certàmens culturals i audiovisuals que s'organitzen entot el territori valencià. Ajudar la revitalització del sector és, de fet, un dels objectius de l'espai públic de comunicació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento