Segons ha informat a Europa Press la Delegació del Govern, finalment seran sis les marxes i concentracions que tindran lloc aquest dimarts en la ciutat de València. En el cas d'España 2000, la concentració -que tindria lloc en la Plaça de la Verge de 18.00 a 22.00 hores- no està desconvocada, però han declinat concentrar-se en aquesta localització.

Així, la primera manifestació, de 17 a 20.30 hores, és la de la Coordinadora de l'Asociación del Regne de Valencia de Gais i Lesbianes, Transexuals i Bisexuals, des de Sant Agustí fins al Parterre. Després de la renúncia de Unió, a les 18.00 hores només queda programada la concentració d'España 2000 en cas que decidisquen manifestar-se.

De 18.30 a 21 hores tindrà lloc la manifestació d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) - Comissió 9 d'Octubre, amb eixida en Sant Agustí i arribada a la plaça Amèrica. Ara, la Coordinadora Obrera Sindical s'ha sumat a aquesta marxa, per la qual cosa la que estava prevista a les 19.00 hores queda desconvocada.

La penúltima marxa és la d'Avant - dCide - Los Verdes Moderados, de 20 a 22 hores amb eixida en Sant Agustí i arribada a la Plaça dels Pinazo i finalment, la marxa de Mi Tierra CV eixirà de la plaça de Sant Agustí i la dels Pinazos entre les 21.00 hores i les 22.30 hores.

Consulta aquí más noticias de València.