Comunitat Valenciana

9 d'Oct.- Oltra diu que és un dia per a viure "en pau" i que es garantiran els drets de tots els valencians

  • La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha afirmat aquest divendres que al Consell no li "inquieta" la possibilitat que puguen repetir-se els incidents el 9 d'Octubre perquè està segur que Delegació del Govern garantirà "els drets constitucionals, la llibertat i la indemnitat de tots els valencians" en un dia com eixe, que és "per a viure en pau i harmonia".

Així s'ha pronunciat Oltra en ser preguntada si al Consell li inquieta que puguen produir-se incidents com els de l'any passat. Sobre aquest tema, ha recordat que el Dia de la Comunitat és una jornada reivindicativa i festiva en la qual se celebra l'autogovern.

"És un dia per a viure en pau i en harmonia, no perquè alguns energúmens que no han entès encara la paraula democràcia, que no respecten les diferents maneres de pensar en una societat, que no respecten la pluralitat, la llibertat de pensament, ideològica, que no respecten la Constitució, campen lliurement, impunement per la ciutat de València agredint altres persones simplement perquè no poden suportar la pluralitat", ha apuntat.

Segons ha dit, està segura que la Delegació del Govern "és absolutament conscient i que el que farà és garantir els drets constitucionals, la llibertat, la indemnitat de tots els valencians que eixe dia estaran celebrant el 9 d'Octubre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento