Comunitat Valenciana

El Consell diu que la direcció de Ford li ha transmés "notícies tranquil·litzadores"

  • L'empresa ha convocat als representants dels treballadors a una reunió a Colònia el pròxim 9 d'octubre.
Planta de Ford en Almussafes
Planta de Ford en Almussafes
FORD - Archivo
Planta de Ford en Almussafes

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que des de la direcció de Ford Espanya li han transmés "notícies tranquil·litzadores" en relació amb la plantilla i el pes econòmic que significa la factoria de la companyia a Almussafes, encara que ha demanat esperar la reunió que la firma celebrarà dimarts que ve a Colònia.

Així ho ha indicat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell, preguntada per la reunió que la multinacional Ford ha convocat a Colònia (Alemanya) el 9 d'octubre per a presentar els representants dels comités d'empresa de totes les seues plantes a Europa un pla per a "reajustar el negoci".

Sobre aquest tema, la també portaveu de l'executiu valencià ha indicat que pel que ella sap i li van transmetre els directius i el president de Ford Espanya en una reunió que van tindre fa dos setmanes i que el president de la Generalitat, Ximo Puig, va tindre dies després, "les notícies són tranquil·litzadors per a la plantilla i per al pes econòmic que significa la factoria i tot el parc logístic".

Per açò, ha volgut transmetre un "missatge de tranquil·litat" que va ser el que li van fer arribar els directius de la multinacional, ha puntualitzat. No obstant açò, ha insistit que caldrà esperar les conclusions d'eixa reunió en la ciutat alemanya de Colònia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento