Comunitat Valenciana

Sis xiquets i una dona són atesos després d'una fuga de clor en la piscina municipal d'Oliva

  • Sis xiquets i una dona van haver de ser atesos aquest dijous després de registrar-se una fuga de clor en la piscina municipal de la localitat valenciana d'Oliva, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers i del CICU.
Piscina municipal d'Oliva
Piscina municipal d'Oliva
AYUNTAMIENTO DE OLIVA
Piscina municipal d'Oliva

Efectius de bombers dels parcs d'Oliva i Gandia es van mobilitzar sobre les 20.20 hores alertats per una hipercloració de l'aigua en la piscina municipal.

Així mateix, es van desplaçar una TNA i un SVB que van atendre sis menors i una dona. Cinc dels xiquets van ser traslladats pel TNA al centre de salut d'Oliva mentre que el SVB va portar a una xiqueta i una dona a l'Hospital de Gandia.

Els bombers, després de desallotjar el pavelló, van ventilar les instal·lacions i van prendre diferents mesures de l'aigua, segons les mateixes fonts.

Per la seua banda, l'Ajuntament d'Oliva ha informat que les instal·lacions de la piscina estaran tancades de forma preventiva fins que es repare la fuga i després es realitzaran les proves pertinents per a garantir la seguretat dels usuaris.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento