Comunitat Valenciana

Puig valora la visita de Sánchez el 9 d'Octubre: "És gest simbòlic del seu compromís amb la Comunitat Valenciana"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha valorat aquest dijous la visita del president del Govern, Pedro Sánchez, el pròxim 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, com un "gest simbòlic que tindrà llarg recorregut del seu compromís amb la Generalitat i amb la ciutadania de la Comunitat Valenciana".
Sánchez rep Puig en La Moncloa
Sánchez rep Puig en La Moncloa
GVA
Sánchez rep Puig en La Moncloa

"És la primera vegada que un president del Govern d'Espanya acudeix al 9 d'Octubre", ha subratllat el cap del Consell, en declaracions als mitjans moments abans d'assistir a la presentació de l'estudi 'Impacte econòmic dels ports de l'Autoritat Portuària de València en 2016'.

Per al president valencià, la notícia que Sánchez assistisca al 9 d'Octubre és "extraordinàriament positiva" perquè suposa "el compromís i l'aliança del Govern d'Espanya amb els valencians i valencianes" i és un "element clau de compromís evident".

En aquest sentit, Puig ha destacat que durant la trobada que tots dos mandataris van mantindre aquest dimecres en Moncloa, Sánchez es comprometera al fet que el projecte de Pressupostos Generals de l'Estat inclourà un 10% de les inversions regionalizadas a favor de la Comunitat Valenciana. "És simplement el que ens toca. No defenem cap privilegi, ni per a nosaltres ni per a ningú, el que volem és que hi haja un finançament just i unes inversions justes", ha subratllat.

En aquests moments, amb el Govern d'Espanya "hi ha una atmosfera de diàleg diferent al passat i es compromet, i la presència el 9 d'Octubre del president és el símbol més evident d'aquest compromís, d'aquesta aliança del Govern d'Espanya amb la Comunitat valenciana", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento