Comunitat Valenciana

El Teatre Flumen de València estrenarà el musical de Geronimo Stilton

  • L’obra, ambientada a Espanya, estarà en cartell del 27 d’octubre al 2 de desembre.
  • El llibre ha venut 21,5 milions de còpies en espanyol i més de 152 milions en el món.
Gerónimo Stilton en el Flumen
Gerónimo Stilton en el Flumen
FLUMEN
Gerónimo Stilton en el Flumen

El Teatre Flumen de València acollirà el pròxim 27 d'octubre l'estrena nacional de 'Geronimo Stilton. El musical', un espectacle que puja a les taules al popular personatge literari infantil.

La funció, que estarà en cartell fins al pròxim 2 de desembre, proposa als espectadors "una història tan tendra com un formatge de bola, tan gustosa com un gorgonzola i tan entretinguda com explicar-li els forats a una rodanxa de gruyer", explica la sala valenciana a través d'un comunicat.

El musical suposa la posada en escena de la novel·la ambientada a Espanya, publicada per Destino (Planeta) i que ha venut 21,5 milions de còpies en espanyol i més de 152 milions en el món.

Tot comença amb un innocent viatge a Madrid al que Geronimo Stilton va ser acompanyat pel seu benvolgut nebot Benjamí i el seu inseparable amic el detectiu Metomentodo.

Es tracta, a més, d'un espectacle "interactiu" amb coreografies, cançons, misteri, un robatori i fins a un romanç ratonil. Les representacions estan programades els dissabtes a les 17.30 i els diumenges a les 12.30 i a les 17.30 hores.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento