Comunitat Valenciana

Pedro Sánchez participarà en els actes institucionals del 9 d'Octubre

  • Serà la primera vegada que un president d'Espanya assisteix a aquesta celebració.
  • Puig s'ha reunit aquest dimarts amb ell per a traslladar-li les principals reivindicacions dels valencians.
Trobada de Pedro Sánchez amb Ximo Puig en La Moncloa
Trobada de Pedro Sánchez amb Ximo Puig en La Moncloa
GVA
Trobada de Pedro Sánchez amb Ximo Puig en La Moncloa

El president del Govern central, Pedro Sánchez, participarà en els actes institucionals del pròxim 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposarà l'assistència per primera vegada d'un president d'Espanya a aquesta celebració.

Així ho ha anunciat aquest dimecres el cap del Consell, Ximo Puig, després de mantindre una reunió amb el president de l'Executiu central en Moncloa, que s'ha prolongat durant quasi dos hores i en la qual el president valencià ha traslladat Sánchez les principals reivindicacions sobre l'agenda valenciana.

En la roda de premsa posterior, el cap del Consell ha avançat la visita de Sánchez a la Comunitat Valenciana el 9 d'Octubre i ha subratllat que es tracta d'un gest simbòlic que constata que "el Govern d'Espanya és un aliat de la Comunitat".

"Constata la voluntat política de millorar els espais de coordinació, cooperació i interrelació amb el Govern d'Espanya", ha subratllat Puig, qui ha agraït Sánchez la seua "cordialitat i compromís" amb la Comunitat Valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento