Demanen 150 anys de presó per a un acusat de quatre abusos i d'oferir diners a canvi de sexe a més de 365 xiquetes
Demanen 150 anys de presó per a un acusat de quatre abusos i d'oferir diners a canvi de sexe a més de 365 xiquetes EUROPA PRESS

El processat s'ha acollit el seu dret a no declarar, segons han informats fonts jurídiques, en una vista assenyalada per a tres dies i que se celebra a porta tancada a porta tancada després de la petició de les parts i per a protegir les menors.

El fiscal sol·licita per a l'acusat una pena de 150 anys de presó per 36 delictes relatius a la prostitució i corrupció de menors, quatre d'ells en concurs real amb quatre delictes d'abús sexual, a més d'una multa de 10.800 euros per exhibicionisme.

Segons l'escrit de conclusions provisionals del fiscal, l'acusat va obrir un compte en la xarxa social Tuenti el 27 d'abril de 2013 des de la qual, amb ànim de satisfer els seus desitjos libinidosos, va procedir a buscar menors d'edat amb les quals poder contactar per a oferir-les tindre relacions sexuals amb ell a canvi de diners i/o regals.

Amb algunes d'elles també contactava a través d'una aplicació de missatgeria instantània, segons el fiscal. Des que es va donar d'alta en la xarxa social i fins que va ser identificat va arribar a contactar amb més de 365 xiquetes, totes elles menors d'edat, a les quals els va oferir diners a canvi de tindre relacions sexuals. Fins i tot, segons el fiscal, l'acusat va arribar a trobar-se amb quatre xiquetes, a les quals va pagar per mantindre relacions sexuals.

L'acusat, que va arribar a contactar amb algunes xiquetes de 12 anys, oferia a les menors diverses quantitats de diners, que en una ocasió va elevar fins als 1.000 euros si la xica quedava amb ell una vegada a la setmana i, fins i tot, li va oferir guanyar diners mensualment si muntaven un pis on tindre relacions sexuals amb terceres persones.

En alguns casos, segons el fiscal, el processat s'aprofitava de les dificultats econòmiques de les menors. Així mateix, a algunes xiquetes les demanava que li enviaren fotografies d'elles nues a canvi de diners.

L'acusat no ha respost les preguntes de cap de les parts, ja que s'ha acollit al dret a no declarar. En la vista sí han declarat quatre testimonis. El juí continuarà aquest dimecres.

Consulta aquí más noticias de Castelló.