Comunitat Valenciana

Oltra nega "desacord" amb Bravo i diu que quan conega la seua proposta sobre violència de gènere opinarà

  • La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha negat aquest dimarts que s'haja produït un "desacord" entre ella i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, pel nou projecte d'aquest departament autonòmic en matèria de violència de gènere i ha assenyalat que quan conega eixa iniciativa opinarà sobre ella.
Mónica Oltra en una imatge recent
Mónica Oltra en una imatge recent
Europa Press - Archivo
Mónica Oltra en una imatge recent

"No hi ha cap desacord, no hi ha cap història. Simplement, quan conega la proposta opinaré", ha afirmat la també portaveu de l'Executiu valencià.

Oltra, que ha participat en la inauguració de les III jornades 'Els Serveis Socials des de l'Educació Social', s'ha pronunciat d'aquesta manera preguntada per si s'ha produït un desacord entre ella i Bravo a partir de la proposta de Justícia de crear prefectures especialitzades en violència de gènere en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

"No hi ha tal desacord. A mi ahir em van preguntar sobre una proposta que jo desconec i jo tinc el costum de no opinar del que desconec. Ja sé que en política això és difícil d'entendre perquè tothom opina sobre moltes coses, les conega o no les conega, però no és el meu estil. Jo opinar sobre alguna cosa que desconec no puc fer-ho" i "em pareix que és molt irresponsable", ha subratllat.

Mónica Oltra ha agregat que quan aquest dilluns li van demanar la seua opinió sobre eixe assumpte va assenyalar que "desconeixia la proposta perquè no s'havia tractat en les últimes reunions que hi havia hagut".

"Ni bé ni malament, simplement era una explicació. Igual és que jo m'explique massa i quan em pregunten sempre em veig en l'obligació de donar una contestació al que em pregunten però a vegades no puc", ha exposat la vicepresidenta.

"RES MÉS"

La titular d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha insistit que amb les declaracions que va fer ahir "estava intentant explicar per què no podia contestar al que m'estaven preguntant" i "res més", atés que "no conec la proposta". Ha repetit que quan la conega opinarà.

Mónica Oltra ha comentat que no ha pogut parlar encara amb Gabriela Bravo d'aquest assumpte. "Parlar no hem pogut parlar perquè jo ahir vaig estar en els Premis de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana i vaig acabar a la 1.00 del matí. No són hores de cridar a ningú i aquest matí hem començat molt ràpid ací", ha detallat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento