Comunitat Valenciana

À Punt Mèdia incorpora la llengua de signes a la programació en els informatius del matí des del dilluns

  • À Punt incorporarà la interpretació de continguts a la llengua de signes a la seua programació, en els informatius del matí a partir del pròxim dilluns 1 d'octubre, segons ha informat l'ens en un comunicat.
Llengua de signes
Llengua de signes
JULIA FREEMAN-WOOLPERT - Archivo
Llengua de signes

La televisió pública autonòmica ha previst que À Punt NTC Matí incorpore un intèrpret durant la segona mitja hora de l'informatiu, de 8.30 a 9.00 hores.

D'aquesta manera, À Punt oferirà 30 minuts cada dia en llenguatge adaptat per a les persones sordes o amb alguna discapacitat auditiva.No obstant açò, continuarà completant l'aposta amb més "continguts assequibles".

A la Comunitat Valenciana hi ha 128.600 persones amb algun tipus de discapacitat auditiva, la qual cosa representa un 2,5 per cent de la població, segons xifres que arreplega l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

La Llei 7/2010 General de la Comunicació Audiovisual obliga els canals de nova emissió a tindre 30 minuts a la setmana en llengua de signes. En el cas d'À Punt, comença la seua programació de tardor-hivern amb 30 minuts al dia de llengua de signes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento