Comunitat Valenciana

Les pluges donen pas a un cap de setmana amb sol i temperatures màximes en ascens per damunt de 30 graus

  • Les pluges dels últims dies a la Comunitat Valenciana donen pas aquest divendres a un cap de setmana marcat pel sol i les temperatures màximes en ascens, fins a més de 30 graus en punts d'Alacant. La jornada més calorosa serà la d'aquest dissabte, 29 de setembre, sobretot a Castelló, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Termòmetre marca 30 graus a València.
Termòmetre marca 30 graus a València.
EUROPA PRESS - Archivo
Termòmetre marca 30 graus a València.

La jornada ha arrancat amb cels poc nuvolosos o clars, amb algun interval de núvols alts. El matí seguirà amb intervals de núvols baixos amb boires en zones del terç sud i bancs de boira a l'interior de la província de València.

Durant tot el divendres, les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes pujaran excepte a la província d'Alacant, on romandran sense canvis. El vent bufa de component variable fluix.

En les tres capitals de província, els termòmetres oscil·laran entre 28 i 18 graus a Alacant i 28 i 16 tant a València com a Castelló. Les màximes més acusades es donaran a la localitat alacantina d'Orihuela, amb 30 graus, i les mínimes més baixes en la castellonenca de Morella, fins als 11 graus.

En matèria d'incendis, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat Valenciana manté en nivell verd (sense risc) l'avís per focs forestals en tota la regió.

DISSABTE I DIUMENGE

Per al dissabte, l'Agència de Meteorologia preveu que continuen els cels clars, les temperatures mínimes amb pocs canvis o ascensos locals i les màximes en ascens excepte en el terç sud. Arribaran fins als 32 graus a Castelló de la Plana i la Vall d'Uixó (Castelló) i a 31 a València.

Ja el diumenge, el mes de setembre acabarà amb cels poc nuvolosos a excepció d'alguna arruixada aïllada a la vesprada en l'interior de la província de Castelló. Quant als termòmetres, sense canvis en les mínimes i un lleuger descens de les màximes en el nord de la Comunitat, sense canvis en la resta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento