Gómez es presenta a les primàries del PSPV per a l'Alcaldia de València
Gómez es presenta a les primàries del PSPV per a l'Alcaldia de València EUROPA PRESS

La secretària general del PSPV-PSOE en la ciutat de València i portaveu socialista en el seu ajuntament, Sandra Gómez, ha formalitzat aquest dimecres la seua decisió de concórrer a les primàries del PSPV-PSOE per a triar la candidatura socialista a l'Alcaldia de la capital valenciana en les pròximes eleccions municipals i ha manifestat la seua intenció de treballar per una ciutat "més justa" i "més valenta", amb "menys desigualtats i més oportunitats".

Gómez ha indicat que el seu és "el projecte polític de la València que pot més" i la iniciativa en la qual "tots els valencians importen". Així mateix, s'ha mostrat disposada a reeditar, per a consolidar "governs de progrés", un pacte d'esquerres com el de la Nau, que va donar lloc en 2015 a l'actual govern municipal que conformen Compromís, PSPV i València en Comú.

La també primera tinent d'alcalde en la capital valenciana s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans de comunicació, després de formalitzar en la seu del PSPV-PSOE la seua candidatura a les primàries d'aquest partit per a triar cap de llista per als comicis de 2019.

"El Partit Socialista ha fet grans coses en la història de la ciutat. En aquests quatre anys les hem tornat a fer però el Partit Socialista pot fer més i per açò em presente per a ser la candidata a l'Alcaldia de l'Ajuntament de València", ha manifestat Gómez.

"Projecte polític definit i clar"

La representant del PSPV ha assegurat que concorre a aquest procés "amb un projecte polític definit i clar" que ha descrit com "un projecte valencianista, feminista i d'esquerres" en el qual "tots els valencians i valencianes importen". Ha agregat que als qui recolzen i integren aquesta proposta els ocupa "el que realment importa" i ha afirmat que "mira cap al futur" sense "por als avanços".

"Els ciutadans i ciutadanes de València mereixen ja que comencem a parlar de futur. Per açò, hem de construir una ciutat que siga més justa i més habitable en la qual hi haja menys desigualtats i més oportunitats", ha exposat la candidata.

En aquest sentit, ha apostat per comptar amb "una ciutat més valenta". "Aquesta és la ciutat de les dones i dels homes valents i treballadors", ha apuntat Sandra Gómez.

"València necessita trencar els seus sostres"

"Per açò i per tots ells em presente i, sobretot, perquè València necessita trencar els seus sostres. València pot més i aquest és el projecte polític de la València que pot més", ha asseverat la regidora.

Gómez ha destacat que la seua ha sigut la primera candidatura que s'ha presentat el procés de primàries obert en el PSPV-PSOE de València per a designar a la persona que encapçalarà la seua llista electoral el pròxim any. Al seu torn, ha recordat que ja va avançar que si eixia triada secretària general de la formació en aquesta ciutat es presentaria per a ser cap de llista a l'Alcaldia.

Si guanyava la secretaria general

"Jo ja vaig dir que si em presentava a la secretaria general i guanyava em presentaria com a candidata a les primàries. Per açò, quan s'ha tingut el termini obert, hui mateix, hem presentat eixa candidatura. Hi ha molts companys i companyes del partit que també ho tenen clar i per açò estem ací".

D'altra banda, preguntada per si està disposada a repetir després dels comicis un pacte de govern com el de la Nau, Sandra Gómez, ha assegurat que "el projecte de la ciutat de València ha funcionat en aquests quatre anys", des de 2015. Ha dit que aquest és un model en el qual "tres partits, amb diferents visions i propostes, han aconseguit "arribar a acords".

"És una fórmula que ha funcionat. Una fórmula que funciona sobretot si som capaços de dirimir les discrepàncies o diferències de visió dins dels òrgans de debat i de decisió, dins de l'equip de govern", ha comentat.

Consulta aquí más noticias de València.