Comunitat Valenciana

Presó provisional sense fiança per a la detinguda per ferir a punyalades la seua parella a la Mata (Castelló)

  • El Jutjat d'Instrucció número 1 de Vinaròs (Castelló), en funcions de guàrdia, ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona detinguda per apunyalar la seua parella en la localitat castellonenca de la Mata. L'home va resultar ferit i hospitalitzat en la UCI, i la presumpta autora tenia un orde de prohibició d'acostar-se a ell.
Xicotet municipi de La Mata de Morella
Xicotet municipi de La Mata de Morella
GOOGLE MAPS
Xicotet municipi de La Mata de Morella

Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la jutgessa imputa a la investigada, de 52 anys, un delicte de temptativa d'homicidi i un altre de trencament de mesura cautelar d'allunyament, al no respectar l'orde que li havia imposat un altre magistrat. En la seua compareixença davant la instructora, la presumpta autora s'ha acollit el seu dret a no declarar.

Els fets es van produir aquest passat dimecres, 19 de setembre, dos dies després que un jutjat imposara a la dona un orde d'allunyament que li impedia acostar-se a la seua parella, el ferit, de 65 anys. En aquesta causa, el jutge li imputava un delicte de lesions per agredir suposadament l'home amb una granera.

La segona agressió va tindre lloc sobre les 9.45 hores a la Mata. Una patrulla va trobar a l'home en l'interior de la vivenda amb diverses ferides d'arma blanca. L'equip del SAMU va assistir el ferit i, una vegada estabilitzat, ho va traslladar en l'ambulància a l'Hospital General de Castelló, on va ingressar en la Unitat de Vigilància Intensiva (UCI).

Seguidament, els agents van localitzar i van detindre la seua parella sentimental com a presumpta autora dels fets. Pel que sembla, la sospitosa va abandonar la vivenda després de provocar les ferides al seu company.

La Guàrdia Civil va recuperar l'arma blanca i la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló s'ha fet càrrec de les investigacions i la instrucció de diligències.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento