Comunitat Valenciana

L'Estat retira el recurs sobre la creació de 120 places d'orientadors en el Servef

  • La "incongruència del Partit Popular ha fet perillar la creació d'aquests llocs tan necessaris", assenyala Nomdedéu.
Imatge d'arxiu del Servef
Imatge d'arxiu del Servef
GVA - Archivo
Imatge d'arxiu del Servef

L'Estat ha acordat retirar el recurs d'inconstitucionalitat sobre la creació de 120 places d'orientadors en el Servef, i el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, ha destacat la "sensibilitat" del nou Govern amb la Comunitat Valenciana i, especialment, "amb un tema tan important com és l'ajuda en la cerca d'ocupació".

Així s'ha decidit en la Comissió Bilateral de Cooperació Administració General de l'Estat-Generalitat celebrada aquest dimecres, en la qual es van negociar algunes discrepàncies manifestades en relació amb la Llei de Pressupostos de 2018 i la llei d'acompanyament que, entre altres aspectes, possibilitava la creació de 120 places d'orientadors del Servici d'Ocupació.

Nomdedéu ha denunciat que la "incongruència del Partit Popular ha fet perillar la creació d'aquests llocs tan necessaris per a recolzar i ajudar les persones en la cerca d'ocupació". Ha recordat que mentre el PP va votar a favor de l'acord unànime a Les Corts que permetia la creació d'aquests llocs laborals, després el Govern de Rajoy va amenaçar amb portar-ho al Constitucional.

"No tot val en la política, i menys quan estem jugant amb un tema tan sensible com és l'ocupació", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento