Comunitat Valenciana

L'EMT gestionarà l'aparcament de Bruixes "com a servici públic, sense intermediaris i de forma més eficient"

  • L'Empresa Municipal de Transport (EMT) de València gestionarà l'aparcament de la Plaça de Bruixes, situat al costat del Mercat Central i de la construcció del qual i activitat s'ha fet càrrec l'Ajuntament de la ciutat, com ha anunciat aquest dijous en una roda de premsa el regidor de Mobilitat Sostenible i president de l'EMT, Giuseppe Grezzi.
Mercat Central de València i la Plaça de Bruixes amb el futur pàrquing
Mercat Central de València i la Plaça de Bruixes amb el futur pàrquing
EUROPA PRESS - Archivo
Mercat Central de València i la Plaça de Bruixes amb el futur pàrquing

Grezzi, la delegació del qual ha assumit les obres d'aquest aparcament, ha indicat que aquesta decisió s'ha adoptat seguint la que es va prendre fa un temps per a la gestió del pàrquing de la Plaça de la Reina, que ha quedat en mans d'Actuacions Urbanes S.A. (Aumsa), l'empresa municipal dependent de la Regidoria de Desenvolupament Urbà.

Així mateix, ha comentat que aquesta mesura s'ha pres també a partir del procés obert per a municipalizar l'EMT i determinar el seu objecte social. "La idea fonamental és gestionar l'aparcament com a servici Públic, sense intermediaris i de manera més eficient", ha afirmat l'edil, que ha destacat que "l'Ajuntament és el soci únic de l'EMT i Aumsa" i ha apuntat que "tots els ingressos" que es generen "aniran a les arques públiques".

Guiseppe Grezzi, que ha assegurat que el desenvolupament de l'execució de l'aparcament de la Plaça de Bruixes "està en el calendari" previst, ha assenyalat respecte a l'obertura que "es manté el termini i el compromís" que es duu a terme, "com a màxim, a principis de desembre". La infraestructura comptarà amb més de 300 places per a residents i rotació i amb una primera planta per a gestions comercials i el Mercat Central.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento