Comunitat Valenciana

Un incendi crema part d'una fàbrica de benes i productes sanitaris a Requena

  • Set dotacions de bombers han treballat en la matinada d'aquest dijous en l'extinció d'un incendi que ha cremat part d'una fàbrica de productes sanitaris, principalment benes, en la localitat valenciana de Requena, segons ha informat el Consorci Provincial.

L'incendi es va localitzar en una màquina de la zona de producció, al costat d'un dipòsit amb uns 1.000 litres de dissolvent, la qual cosa ha fet que el foc s'estenguera ràpidament, segons la mateixa font. Fins al lloc s'han desplaçat efectius de Requena, Chiva, Sagunt i Paterna, juntament amb un oficial de guàrdia, després de rebre l'avís a les 0.37 hores.

Els primers efectius de bombers van arribar molt ràpidament, en estar la fàbrica situada a escassos metres del parc. En l'interior hi havia tres persones treballant en eixe moment, que van poder eixir pel seu propi peu de l'empresa.

En total, s'han cremat uns 500 metres quadrats de la planta baixa, la zona de producció, d'una superfície total de 5.000 metres quadrats que té l'empresa, dividits en dos plantes. A les 3.07 hores s'ha retirat l'últim vehicle de bombers.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento