Una nena de 10 anys mor en un incendi a Sabadell

Els veïns van intentar salvar-la entrant al pis però tot i sentir els crits de la petita no la van trobar per culpa del fum. Va morir intoxicada.
Policies entrant a l’edifici.
Policies entrant a l’edifici.
T.A./EFE
Policies entrant a l’edifici.
Una nena de deu anys va morir la matinada de diumenge després que un incendi cremés totalment el seu pis del carrer Archidona de Sabadell. La nena estava sola a casa en el moment del foc. L’incendi es va produir per motius que encara es desconeixen a les 4.20 de la matinada, segons va informar ahir la Direcció General d’Emergències.

En veure les flames i sentir com Encarnación P.G., de 36 anys, deia que la seva filla era a dins, els veïns van provar d’entrar al pis per rescatar la petita. «Vam intentar entrar i se sentia cridar a la nena, però no la trobàvem per culpa del fum i el sostre que queia», va explicar Jordi Castillo, un jove que passava pel carrer en aquella hora.

Poc després van arribar fins a sis dotacions dels Bombers que van començar a apagar el foc i van entrar ràpidament a l’immoble per rescatar la nena. Finalment, en una de les habitacions, van trobar el cos de la petita estirada en un llit, morta a causa d’una intoxicació pel fum. La Policia ha obert una investigació per a determinar les causes de l’incendi.

Els veïns van ser desallotjats

En produir-se l’incendi, a les 4.20 de la matinada, la Policia va desallotjar tots els veïns de l’immoble, que consta de quatre plantes amb dues portes a cada una d’elles. Sobre les sis del matí, després de comprovar que l’estructura de l’edifici no havia quedat malmesa per les flames, els agents van permetre als veïns que tornessin a casa seva. El pis afectat però, va quedar totalment calcinat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento