Comunitat Valenciana

El PPVAL afirma que no està en dubte el lideratge de Casado perquè ha demostrat "la seua innocència en el seu màster"

  • VALÈNCIA, 17 (EUROPA PRESS)
Ruben Moreno i María José Catalá
Ruben Moreno i María José Catalá
EUROPA PRESS
Ruben Moreno i María José Catalá

El president de la gestora del PPVAL, Rubén Moreno, ha afirmat aquest dilluns que el president del PP, Pablo Casado, ha demostrat la seua innocència en l'assumpte del seu màster i per açò ha recalcat que la seua capacitat de lideratge no està en dubte.

Moreno, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, María José Catalá, oferiran una roda de premsa, s'ha referit així preguntat pel suport a Casado si finalment resulta imputat pel seu màster.

Sobre aquest tema, ha recalcat que "tots" en el partit estan convençuts e la innocència de Casado, que ha explicat "perfectament" les diferències amb el màster de l'exministra de sanitat Carmen Montón, i ha ressaltat que el president del PP a més "està disposat a seguir col·laborant amb la Justícia com qualsevol ciutadà".

Així, ha assenyalat que Casado "ja ha donat suficients explicacions" sobre el seu màster en la trobada que va mantindre durant més de dos hores amb 60 periodistes per a ensenyar-los tota la documentació i està a l'espera que el Tribunal Suprem resolga si li imputa o no, però que "tots estan convençuts de la seua innocència".

MÀSTER DE SÁNCHEZ

D'altra banda, ha criticat les declaracions d'aquest diumenge del secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, en les quals va afirmar que el problema és que Cs i PP "estan que no saben què fer" i el paper de l'oposició "ho han assumit determinats mitjans".

Sobre aquest tema, ha mostrat el seu "absolut respecte" per Ábalos, però li ha assenyalat que en "democràcia no es pot intentar matar el missatger" en relació a aquests retrets d'Ábalos per determinades informacions sobre la tesi del president del Govern, Pedro Sánchez. "És un mal hàbit", ha constatat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento