Comunitat Valenciana

Detinguts tres menors del centre de Buñol per presumptes abusos a dos xiquetes fora de la instal·lació

  • Agents de la Guàrdia Civil van detindre dissabte passat a la nit tres interns del centre de menors de Buñol (València) per presumptes abusos consistents en tocaments a dos xiquetes fora de les instal·lacions, segons han confirmat fonts de l'institut armat.

D'ells, dos van ser posats a la disposició de Fiscalia de Menors i van quedar en llibertat sense mesures cautelars mentre que el tercer és inimputable per tindre menys de 14 anys, segons han assenyalat fonts de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

D'acord amb aquest departament, un d'aquests menors ja ha sigut traslladat a un altre centre mentre que un altre serà canviat pròximament. Des de la Conselleria han destacat que existeix un conveni específic per a conscienciar sobre prevenció d'agressions sexuals en els centres de menors.

Segons publica aquest dijous Levante-EMV, els menors detinguts posats a la disposició de Fiscalia tenen 16 i 17 anys i els fets van ocórrer dissabte quan les dos xiques estaven en uns gronxadors d'un parc i un grup de tres joves acollits en el centre de recepció es van acostar a elles i, després d'una conversa, suposadament els van realitzar tocaments.

Les xiquetes van eixir corrent i els seus pares van presentar denúncia per aquests fets davant la Guàrdia Civil la mateixa nit, que va detindre els tres, menors estrangers no acompanyats ingressats en el centre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento