Comunitat Valenciana

PPCV no veu "equiparables" els màsters de Montón i Casado i diu que aquest ha donat explicacions en diverses ocasions

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha considerat que els casos dels màsters de la ja exministra de Sanitat, carmen Montón, i el líder dels 'populars', Pablo Casado, "no són equiparables" perquè la forma en què es van obtindre les dos titulacions va ser "bastant diferent", al mateix temps que ha assenyalat que el president del PP "ha donat explicacions en multitud d'ocasions" després de conéixer-se la informació i "no s'ha produït cap situació diferent" des d'aleshores.

Així ho ha indicat Ortiz als mitjans de comunicació, en ser preguntada per la renúncia feta pública anit per la també exconsellera per la polèmica entorn de presumptes irregularitats en el seu màster en la Universidad Rey Juan Carlos i si considera que aquesta decisió podia tindre un efecte sobre Casado.

Sobre este tema, ha subratllat que Montón hauria d'haver dimitit però "per la seua nefasta política sanitària que va portar durant la seua etapa com a consellera de Sanitat", per la qual cosa considera que no hauria d'haver sigut nomenada com a ministra del ram perquè "l'aval que tenia en la Comunitat era llestes d'espera i una política nefasta en Sanitat".

Ha subratllat que Casado "ha donat explicacions en multitud d'ocasions" sobre "tot el que li han volgut preguntar i totes les situacions que els mig heu entès que no estaven clares" i, per tant, ha remarcat que actualment "no s'ha produït cap novetat", ni ha canviat res ni ha passat res diferent al que "ja ha explicat en multitud d'ocasions públicament".

Al seu juí, tots dos casos "no són equiparables" perquè la forma en què es van obtindre les titulacions són "bastant diferents", ha puntualitzat. "Parlem de qüestions diferents i com no s'ha produït cap situació diferent que tinga a veure amb Casado em reafirme en el que s'ha dit i no tinc per què dubtar de les explicacions de Casado", ha insistit.

Ortiz ha criticat el Consell i al Govern de Pedro Sánchez per la "el caos i la falta d'ordre". "El contrari i el mateix en la mateixa frase i el mateix dia eixa és el full de ruta del socialisme valencià i a Espanya i, per tant, Ximo Puig i Pedro Sánchez han de convocar eleccions perquè ni els valencians ni els espanyols es mereixen aquests dos governs", ha subratllat per a assenyalar que Sánchez no va passar per les urnes i Puig "està generant massa problemes als valencians".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento