Compromís destaca el treball de Montón i la seua "dignitat" en dimitir i demana a Casado que seguisca el seu camí
Compromís destaca el treball de Montón i la seua "dignitat" en dimitir i demana a Casado que seguisca el seu camí FLICKR CORTS

Així s'ha pronunciat Ferri en declaracions als mitjans en ser preguntat per la seua valoració de la dimissió de Montón després de conéixer-se les presumptes irregularitats en el màster que va cursar en la Universidad Rey Juan Carlos.

El responsable de Compromís ha destacat les polítiques impulsades per Montón com a consellera de Sanitat i després com a ministra, entre les quals ha citat la reversió de la sanitat privatitzada o les ajudes al copagament.

"Ha tingut la dignitat de dimitir abans de res el que ha passat, això no ho fa tothom. Per exemple, encara estem esperant que el senyor Casado done les explicacions que ha de donar i assumisca les responsabilitats", ha apuntat.

Tot açò demostra, ha agregat Ferri, que "no totes les persones són iguals, no tots els grups són iguals i el PP en aquest cas manté un silenci estrepitós que demostra que no aplica la mateixa vara de mesurar per a tothom".

Consulta aquí más noticias de València.