El dirigent de la formació morada, en declaracions als mitjans, ha assenyalat que la intervenció de Puig ha sigut un "bon exemple del que ha sigut la seua presidència", una "legislatura que havia de vindre marcada per les ganes de canvi" i en la qual "s'ha donat avanços quan s'ha escoltat a la societat valenciana, però que ha vingut també marcada per una dinàmica de molts anuncis, en alguns casos repetits i uns altres sense concreció".

En l'àmbit econòmic, ha destacat que "hi ha una certa celebració que no s'ajusta a les dades", amb "taxes d'economia submergida i precarietat molt per damunt de la mitjana" i sense que es veja "clara l'aposta per un model productiu nou".

Quant a la reunió que mantindrà el cap del Consell amb el president del Govern central, Pedro Sánchez, a l'octubre, ha assenyalat que és "important que acudisca com a president de la Generalitat i no com a secretari general del PSPV". "Ens pareix fonamental, no només per l'infrafinançament" sinó per "qüestions molt importants com evitar els recursos a lleis", ha dit.

Consulta aquí más noticias de València.