Comunitat Valenciana

Ferri (Compromís) advertix que si les explicacions de Montón no són "satisfactòries" haurà de dimitir

  • El portaveu de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha advertit aquest dimarts que si les explicacions que done la ministra de Sanitat, Carmen Montón, sobre les presumptes irregularitats comeses en el seu màster "no són les correctes, ni satisfactòries" haurà de dimitir.
Fran Ferri en imatge d'arxiu
Fran Ferri en imatge d'arxiu
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Fran Ferri en imatge d'arxiu

Sobre aquest tema, ha demanat a Montón que done explicacions i ha apuntat que si "no són les correctes, ni satisfactòries" es deuran prendre les mesures corresponents en aquests casos i que ja s'han vist "en altres ocasions".

En eixe sentit, ha explicat que no ha pogut seguir les justificacions donades aquest dimarts per Montón en estar centrat en el Debat de Política General que se celebra a Les Corts. Per açò, ha assenyalat que el seu partit escoltarà els arguments que oferisca Montón en el Congrés o en una altra compareixença i a partir d'ací "prendran les seues decisions".

Ferri ha volgut "posar en valor" el treball de Montón quan va estar al capdavant de la Conselleria de Sanitat Universal i ha ressaltat que la reversió del departament de salut de la Ribera va ser "una de les grans coses" aconseguides en el seu mandat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento