Comunitat Valenciana

Detingut un jove després d'apunyalar en l'esquena un altre que va intentar mediar en una baralla a València

  • Agents de la Policia Nacional van detindre en la matinada del dissabte a València un jove de 23 anys després de presumptament apunyalar per l'esquena un home de 32 anys que va intentar mediar en una baralla als voltants d'una discoteca.
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS - Archivo
Un agent de la Policia Nacional en imatge d'arxiu

Els fets van ocórrer sobre les 6 hores del matí del dissabte en el districte de Marítim en la porta d'una discoteca. Després de rebre l'avís, els agents es van dirigir al lloc i van esbrinar que moments abans un home estranger que sagnava abundantment s'havia acostat a demanar auxili al personal de seguretat del local.

Una ambulància ho va traslladar immediatament a l'hospital, on va quedar ingressat en l'unitat de crítics, segons ha informat la Policia en un comunicat.

Els agents van localitzar diversos testimonis i van esbrinar que la víctima estava escoltant un grup de joves cantant i fent palmes quan aquests van començar a barallar-se entre ells, per la qual cosa ell va intentar mediar sense èxit. Dos d'eixos joves se li haurien acostat, colpejant-li un en la cara mentre l'altre li apunyalava per l'esquena per a després fugir en un cotxe.

Amb les característiques físiques dels agressors i del vehicle en el qual havien fugit, aquest va poder ser localitzat en el carrer Balears. Els policies li van donar l'alt i van comprovar que només hi havia un ocupant, que coincidia amb les característiques d'un dels agressors, i van veure que la seua samarreta estava tacada del que pareixia ser sang, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

Les investigacions continuen per al total esclariment dels fets i l'arrestat, que té antecedents policials, ha passat en el matí d'aquest dilluns a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento