Oltra insta a esperar les explicacions de Montón i diu que la URJC "necessita una auditoria important"
Oltra insta a esperar les explicacions de Montón i diu que la URJC "necessita una auditoria important" GVA

"No vaig a opinar -ha prosseguit- d'un cas del que només he sentit la notícia; de la notícia mateixa ja es desprén que no és comparable a altres casos però m'agradaria sentir la versió de la ministra perquè estic segura que ella explicarà el que haja d'explicar".

Així ho ha asseverat Oltra en un acte d'inici de curs a Paiporta a preguntes dels mitjans sobre la informació publicada a el diario.es sobre suposades irregularitats en la realització del Màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere, que Carmen Montón va realitzar en el curs 2010/2011 a l'Institut de Dret Públic (IDP) de la URJC de Madrid, clausurat després del 'cas Cristina Cifuentes'.

Sobre aquest tema, Oltra ha demanat escoltar què diu Montón i ha afegit que "òbviament de les notícies publicades es desprén que en una universitat pública de Madrid, la URJC, hi ha hagut un desori molt gran, que ha fet que una cosa que a molta gent li costa molt, que és traure's un postgrau pareix que no és igual per a tothom". "Tots som iguals però uns més iguals que uns altres, que és el que se sol dir quan hi ha desigualtat", ha postil·lat.

Per tant, la vicepresidenta valenciana ha dit que la primera avaluació que pot fer és que "eixa universitat necessita una auditoria important" de la qual pareix que la justícia ja s'encarrega.

Consulta aquí más noticias de València.