Comunitat Valenciana

Detingut un home després de ferir un altre amb un arma blanca en una baralla a Alcoi

  • La Policia Nacional ha detingut a Alcoi (Alacant) un home de 44 anys acusat de ferir a un altre amb un arma blanca després d'una baralla. La víctima va ser traslladada a l'hospital amb lesions en els braços, segons ha informat la Comissaria en un comunicat.
Detingut a Alcoi per apunyalar un altre home
Detingut a Alcoi per apunyalar un altre home
CNP
Detingut a Alcoi per apunyalar un altre home

Al detingut, de nacionalitat colombiana, se li considera presumpte autor d'un delicte de lesions. Els fets van tindre lloc a primera hora de la vesprada de dimarts quan un agent de la Policia Local d'Alcoi que es trobava fora de servici va alertar a la Nacional després d'haver observat un home eixir d'un parc amb un ganivet ensanguinat en les seues mans, després d'haver-se produït una baralla.

Els agents van establir un dispositiu orientat a la localització d'aquesta persona, al mateix temps que agents de la brigada de policia judicial comprovaven que en l'hospital d'Alcoi es trobava un altre home amb ferides d'arma blanca en els seus braços.

Fruit del dispositiu de cerca, els policies van localitzar al presumpte autor de l'apunyalament pels voltants del lloc on presumiblement havia tingut lloc la discussió i posteriorment la baralla.

Els agents van procedir a la seua detenció per la seua presumpta implicació en un delicte de lesions amb arma blanca i van trobar el ganivet amb el qual presumptament va agredir la seua víctima, en l'interior d'un contenidor que es trobava per la zona. En la intervenció van actuar agents de les brigades de judicial, científica i seguretat ciutadana de la Comissaria de la Policia Nacional d'Alcoi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento