Comunitat Valenciana

El PPCV anuncia una campanya de recollida de material escolar per a "esmortir la falta d'ajudes del Consell"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha presidit aquest dimarts la reunió d'inici de curs de Noves Generacions (NNGG) de la Comunitat Valenciana, en la qual s'ha acordat engegar una campanya de recollida de material escolar per a "esmortir la falta d'ajudes del Consell" en aquest àmbit.
Material escolar
Material escolar
GVAEDUCACIÓ - Archivo
Material escolar

Segons ha informat el partit en un comunicat, NNGG durà a terme aquesta iniciativa per les tres províncies per a ajudar les famílies davant la "deixadesa del Consell que va prometre llibres gratis per a tots i la realitat, a dia de hui, és una altra".

"Hi ha famílies que tenen dificultats i volem ajudar-los", ha explicat el president de NNGG, Juan Carlos Caballero, qui ha afegit que l'inici de curs a la Comunitat és un dels més cars d'Espanya.

El material recopilat serà donat a entitats com Cáritas de la Comunitat, que s'encarregarà d'ajudar eixes famílies amb escassos recursos: "Uns millors recursos ajuden a una millor educació, la qual cosa redundarà en més oportunitats perquè aquestes persones isquen d'eixa situació de vulnerabilitat".

A més, NNGG col·locarà el focus en l'educació perquè la llibertat educativa "no siga alguna cosa excepcional sinó una norma" i per a frenar "l'adoctrinament i la imposició lingüística". Volem una educació de qualitat, que es premie l'esforç i en igualtat d'oportunitats", ha dit Caballero.

Durant la reunió també s'ha anunciat que l'organització juvenil del PP mantindrà una ronda de reunions amb les associacions d'estudiants de la Comunitat amb l'objectiu d'"escoltar i assumir les seues reivindicacions, com les relacionades amb la pujada de taxes universitàries o de les Escoles Oficials d'Idiomes (EOI) i plantejar propostes".

NNGG posarà també en marxa a la fi del mes de setembre una escola de formació amb l'objectiu de formar als membres de l'organització juvenil per a aconseguir "una organització més preparada i útil per a servir als joves".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento